zeppelinpict wie ziet ze vliegen?   njmo-logo
   
     
verschil red  

Het luchtschip heeft unieke mogelijkheden die andere vormen van vliegverkeer niet kennen. Luchtschepen kunnen 'stilliggen' in de lucht, 20 dagen aaneengesloten in de lucht blijven en in onherbergzame gebieden landen zolang er een aanmeerpaal is, ze zijn geschikt voor het vervoer van vrachten met een groot volume en kunnen ladingen neerlaten terwijl zij zelf in de lucht blijven. Er zijn legio voorbeelden van de multi-inzetbaarheid van luchtschepen te geven:
Continentale vluchten en cruisetochten, lijndiensten op de korte afstand. Patrouille voor bijvoorbeeld kust- en grensbewaking. Inzetbaarheid bij hulp- en reddingsacties, bijvoorbeeld wanneer in één keer een heel hospitaal nodig is.
Opsporing op zee van bijvoorbeeld drenkelingen, scholen vis, en milieudelicten, vervoer van grote en zware (ca. 100 ton) onderdelen als turbines en fabrieksprocessoren en onderdelen van bruggen. Het transport van lichte volumineuze goederen, als bloemen. het vervoer over onherbergzame gebieden, onderzoek van lucht of waterverontreiniging. Luchtfotografie of het besproeien van landerijen en presentatiedoeleinden.


.
  red geschiedenis
helium redbutt red Hindenburg
soorten red red initiatieven
njmo njmo blue mogelijkheden
termijn red red kortom
       
machula design n letter